Betalen

Alle facturen/bestellingen kan u  online op een veilige module betalen via Visa, Mastercard of Maestro. In België zijn bestellingen ook contant betaalbaar via overschrijving. Voor het buitenland wordt een betaling gevraagd via visa, mastercard of maestro bij bestelling op onze site of na ontvangst van uw betaling via overschrijving.

Alle niet tijdig betaalde facturen zullen van rechtswege en zonder aanmaning een intrest van 1 % opleveren vanaf de datum van factuur. Op het openstaande bedrag zal bovendien eveneens van rechtswege en zonder aanmaning een forfaitaire schadevergoeding verschuldigd zijn van 12 % met een minimum van 37,18 euro.

In geval van betwisting zijn alleen de rechtbanken van Kortrijk bevoegd.

14/09/2019 - cursus "de moderne chinese fytotherapie" : een schat om dagelijks toe te passen in uw praktijk

Vele therapeuten worden in hun praktijk geconfronteerd met een gebrek aan praktische en direct toepasbare informatie op gebied van moderne chinese fytotherapie. De bedoeling van dit seminarie is om per pathologie een praktische handleiding te geven zodat jij onmiddellijk weet welke moderne kruidensamenstelling aangewezen is. Deze cursus is praktisch en kan door iedere therapeut gevolgd worden en biedt een praktisch alternatief voor langdurige, saaie en dure kruiden cursussen De cursus bestaat uit 9 modules en 1 seminarie en wordt gegeven door Verbanck Hervé, osteopaat, acupuncturist en herborist met 40 jaar praktische ervaring. medewerker van Dr Guo en Dr Schikora en CMC Amsterdam. Hij heeft een eigen reeks samenstellingen ontwikkeld en genotificeerd in België. Iedere maand krijg je een 3 modules toegestuurd via mail in pdf en in gedrukte versie: Op 31/11 is er dan een slot seminarie in Hotel Beveren te Beveren-Waas (Belgie)

Download PDF