Medlouxx SULBI - de sublinguale laser bloed irradiatie

de irradiatie van bloed door monochromatisch licht brengt verschillende effecten teweeg op cellulair niveau, die gunstig inwerken op het immuun systeem. Vooral bij patiënten onder chemotherapie, kan Medlouxx-sulbi duidelijk de nevenwerkingen van kankerbehandeling verminderen. Ook bij tal van metabolische aandoeningen zoals bij diabetes, cholesterol, chronische leveraandoeningen, cardio-vasculaire ziektes, auto-immuun ziektes, allergiën, eczema zijn goede resultaten geboekt.

Dr klinische effecten zijn gebaseerd op cellulaire metabolische stimulatie zoals het verhogen van immunglobulines  IgA, IgG, IgM, verhoging van de fagocytose van de macrophagen, stimulatie van bloed aanmaak, verbetering van aanpassing van leucocyten, en modulatie van de T-cel activiteit.. De behandelingen kunnen transcutaan en transmuceus gebeuren.

De Medlouxx-bloed irradiatie is niet-invasief, een kleine adapter wordt onder de tong geplaatst. De vena lingualis en de arteria lingualis worden belicht door blauwe en rode lasers. Klinische studies wijzen uit dat de sublinguale laser bloed irradiatie (SULB) is efficiënter is dan de transcutane en intraveneuse.  .

[A.Wirz "COMPARISON BETWEEN INTRAVENOUS AND DIFFERENT TYPES OF TRANS -CUTANEOUS LASER-BLOOD IRRADIATION" Schmerz u.Akupunktur (2012), 2: 03, 74-78]  

 De Medlouxx- SULBI is pijnvrij, niet invasief en met geen enkel neveneffect en vooral aan te raden bij

  • Veel voorkomende verkoudheden en infecties bij kinderen en volwassenen
  • Bij burn-out
  • Bij chemo om de neveneffecten te verminderen
  • Diabetes stadium 2

De behandeling is eenvoudig en veilig, behandeling protocols zijn beschikbaar, behandeling thuis is mogelijk !.

 

24/11/2018 - seminarie moderne chinese fytotherapie en laser Tung acupunctuur

hierbij vindt u alle info over het seminarie op 24/11/2018 in Beveren-waas (Belgie)

Download PDF