Verschillende Specialisaties

  • Nek en rugklachten 

Door na te gaan welke meridianen aangetast zijn, wordt de energetische en mechanische blokkade opgeheven met behulp van Laseracupunctuur, Medlouxx Led en Cozing pain relief laser

. Specifieke kruidensamenstellingen en far-infra red pleisters helpen om het genezingsproces te stimuleren. Al dan niet worden deze technieken gecombineerd met zachte manipulaties.

 

  • Depressie

Aan de hand van een traditionele diagnose wordt de onderliggende conditie en oorzaak vastgesteld. De behandeling werkt op het energetische lichaam enerzijds door laseracupunctuur volgens Master Tung en anderzijds door het Medlouxx-intracraniaal licht te richten op de frontale zone. Dit licht wordt specifiek ingezet om de aanmaak van lichaamseigen serotonine en endorfine te stimuleren. Aangepaste kruidensamenstellingen corrigeren de conditie op het biochemische niveau en bestendigen de behandeling.

 

  • Fertiliteit

Bij niet-anatomische oorzaken van infertiliteit kunnen laseracupunctuur volgens Master Tung en typische kruidensamenstellingen helpen om het hormonaal stelsel terug in balans te brengen.

* Alle andere pathogene condities worden behandeld volgens de moderne westerse en chinese methodes door zoveel mogelijk de diepere oorzaak op te zoeken en deze weg te nemen