Medlouxx led

Het  medlouxx ®  therapie systeem-

 

Een nieuwe dimensie in de natuurgeneeskunde

 

De kombinatie van regelende therapie en regenerende therapie is de belangrijkste ontwikkeling in de internationale natuurgeneeskunde van de 21ste eeuw !

De enige mogelijkheid/optie om direct het energie metabolisme van onze cellen te stimuleren is licht, in het bijzonder licht met golflengten tussen 400 nm en 900 nm. De beslissende limiet in medische applicaties is de penetratie diepte van fotonen in het menselijk weefsel, dat over het algemeen zwak is en sterk afhankelijk van het soort belichte weefsel.

Als eerste therapeutisch systeem wereldwijd, gebruikt  Medlouxx een speciaal fysisch effect, het QIT-effect (Quantumoptical Induced Transparency), om al te grote absorptie te voorkomen van fotonen in menselijk weefsel !

Hierdoor is de penetratiediepte duidelijk verhoogd, zelfs de schedel kan gepenetreerd worden en ook tot aan bv het heupgewricht. De behandelingen zijn niet invasief, pijnvrij en veilig voor therapeut en patiënt.  

Naast extra behandeling bij acupunctuur geeft Medlouxx tclt ook de mogelijkheid om volgende therapiën toe te passen :  

- sublinguale bloed irradiatie voor de behandeling van metabolische stoornissen of reductie van nevenwerkingen bij chemotherapie

- transcraniale behandelingen van hoofdpijn, depressie en angst, burn-out syndromen en neurovegatieve ziektes 

- auditorische cortex modulatie voor oorzakelijke behandelingen van chronische tinnitus

- behandeling voor huidverjonging