Voedingssupplementen

 

1. De Chinese fytotherapie

De fytotherapie is de oudste geneeswijze ter wereld. In het Westen is de fytotherapie in verval geraakt door de opkomst van de moderne geneesmiddelen. In China is de fytotherapie actueel, geëvolueerd met de noden van de huidige maatschappij en volwaardig geïntegreerd met de Westerse geneeskunde.

Door onze moderne levenswijze vol stress, gebrek aan beweging, gebrek aan structuur en evenwicht, overconsuptie van medicatie, alcohol, te rijke voeding zijn tal van onevenwichten ontstaan in ons metabolisme. Overgewicht, psychische stoornissen, circulatie stoornissen, gewrichts-en spieraandoeningen, chronische ziektes zoals diabetes, kanker, depressies, alzheimer, parkinson, hoge bloedruk, hartinsufficiëntie enz.. allemaal ziektebeelden die het gevolg kunnen zijn van een langdurige scheef getrokken conditie die stilaan kan leiden tot ziekte.

De chinese en ayurvedische fytotherapie werkt zowel preventief en curatief op deze condities. Men behandelt geen ziektebeelden maar de onderliggende verkeerd gelopen conditie van de mens. Voorbeelden zijn: stagnatie van energie, hitte, toxische hitte, wind, koude, damp, bloed stagnatie, energie stagnatie enz.

De visie van de moderne chinese en ayurvedische voedingssuplementen op basis van kruiden is holistisch. Dit wil zeggen dat zij de persoon in zijn globaliteit behandelen en niet alleen de symptomen.

2. China Nature, de Chinese en Ayurvedische kruidenapotheek

China Nature heeft ruim 30 jaar ervaring met het leveren van authentieke klassieke en moderne kruidenformules. Dankzij de diepgaande kennis en begrip van acupuncturist, herborist en osteopaat Verbanck Hervé, kunnen wij u de beste producten en diensten aanbieden om uw gezondheid aanzienlijk te verbeteren.

Onze traditionele visie is geïntegreerd met de analytische visie moderne visie. Wij geloven dat "nieuw" "oud" beter maakt. Daarom hebben wij onze eigen moderne samenstellingen gecreëerd, gebaseerd op traditionele samenstellingen, aangepast aan de moderne context. Onze moderne samenstellingen zijn gebaseerd op de ervaring van Dr Zhenguang, moderne research in China en de notificatielijsten in Europa.

Wij geven de voorkeur aan plantenextracten met een maximale actieve dosering (extract 7:1).

Onze kruiden kunnen standaard of samengesteld geleverd worden. Ze kunnen ingenomen worden als granulaat, in capsules, tabletvorm en vloeibare vorm (hydrofiel concentraat).

De China Nature kruidenformules:

- bestaan uit 100 % authentieke kruiden : onze kruiden worden geteeld volgens het DaoDi concept, d.w.z. in de originele regio waar de kwaliteit en efficiëntie optimaal is

- zijn "sulphur" vrij: geen zwavel, pesticiden of herbiciden. Deze chemicaliën kunnen de werkzaamheid aantasten en neveneffecten veroorzaken

- de kruiden zijn uitgekozen en goedgekeurd door het "Britisch Pharmacopea Working Group, Kew Royal Botanic Garden" in U.K.

- volledig traceerbaar: ieder batch is 100 % traceerbaar tot aan de oorsprong en heeft een analyse certificaat

- van constante kwaliteit: door de nauwe samenwerking tussen kwekers en fabrikant wordt een constante kwaliteit gegarandeerd

- bevatten geen dierlijke ingrediënten

China Nature werkt enkel met gekende GMP labo's zoals Phoenix (UK), Green Nature (Nederland), de natuurapotheek (Nederland), die allen aan de strenge, wettelijke Europese normen beantwoorden. Hierdoor bieden wij uitsluitend producten aan van hoogwaardige kwaliteit en veiligheid.

Meer weten over Chinese kruiden ?

- wenst u meer informatie over onze Chinese Kruidenformules of heeft u vragen ? Neem dan contact met ons op. Dat kan per e-mail : info@chinanature.be of telefonisch : +32 (0)56 60 33 07

China Nature NV

Joannes Huyslaan, 35

8790 Waregem

 

zie hier info over het labo in China :

https://www.youtube.com/watch?v=25G_Irn0Vos