Ashwagandha - withannia somnifera

€26,0/Stuk

€20,8/Stuk

Beschrijving :

Ashwagandha betekent "die de kracht heeft van een paard". 

Eigenschappen :

Reeds meer dan 2000 jaar wordt in India Ashwagandha beschouwd als een versterkend en verjongend kruid. Deze eigenschappen zijn vooral te danken aan zijn werkzame bestanddelen de withanolides. Het is een adaptatief kruid dat zowel een versterkende als een relaxerende werking heeft, wat zeer zeldzaam is. Het is aangewezen bij vermoeidheid, stress, slapeloosheid, concentratie zwakte en als anti-oxydans.

notificatie nr : Pl/441/30

Verpakking:
  • 100 vegetale capsules

extract van ashwagandha 500 mg

1 à 2 capsules, 2 x per dag buiten de maaltijd met een weinig water.

Dit is een voedingssupplement op basis van kruiden.

Buiten bereik van kinderen bewaren. De dagelijkse aanbevolen portie niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde levensstijl worden gebruikt. 

Deze voedingssupplementen op basis van planten zijn best te nemen op professionneel advies. De plantenextracten 5:1 of 7:1 zijn aangemaakt volgens de GMP normen en een analyse wordt uitgevoerd bij ieder lot. Alle ingrediënten zijn goedgekeurd door de europese wetgeving. Deze voedingssupplementen voorkomen of corrigeren een energetische stoornis. De info is uitsluitend hiervoor bedoeld. In ieder geval kunnen wij niet verantwoordelijk zijn voor een verkeerd of onaangepast gebruik.