Astragalus membranaceus

€29,0/Stuk

€23,2/Stuk

Weerstand en energie door Astragalus.

Versterkt de natuurlijke weerstand van ons organisme & de energie. Ideaal voedingssupplement om een goed conditie te bereiken of te versterken. Vervuiling en stress veroorzaken in onze moderne maatschappij dikwijls een vermindering van onze weerstand. Astragalus is een ideaal voedingssupplement om ons te beschermen tegen deze agressies..

Astragalus membranaceus groeit in de provincie van Xinjiang in China en behoort tot de familie van tonifiêrende planten die een regelend en harmoniserend effect hebben op ons lichaam. Astragalus membranaceus bevat de actieve bestanddelen polysaccharides, meer bepaald astragalan IV, die volgens de laatste wetenschappelijke gegevens een sterk anti-oxydant effect heeft. Astragalus is neutraal, niet te warm en niet te afkoelend en kan dan ook door iedereen genomen worden zonder enig neveneffect of contra-indicatie.

Astragalus of Huang Qi is het belangrijkste kruid dat de "Qi", de levensenergie stimuleert.

notificatie nr : Pl/623/2

 

Samenstelling:

extract van astragalus 8 ml per ampul van 10 ml

Gebruiksaanwijzing:

1 ampul 's morgens. Schudden voor gebruik, met de scherpe kant van het rietje het midden van het deksel doorboren en uitdrinken.

Dit is een voedingssupplement op basis van kruiden.

Buiten bereik van kinderen bewaren. De dagelijkse aanbevolen portie niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde levensstijl worden gebruikt. 

Deze voedingssupplementen op basis van planten zijn best te nemen op professionneel advies. De plantenextracten 5:1 of 10:1 zijn aangemaakt volgens de GMP normen en een analyse wordt uitgevoerd bij ieder lot. Alle ingrediënten zijn goedgekeurd door de europese wetgeving. Deze voedingssupplementen voorkomen of corrigeren een energetische stoornis. De info is uitsluitend hiervoor bedoeld. In ieder geval kunnen wij niet verantwoordelijk zijn voor een verkeerd of onaangepast gebruik.

Verpakking:
  • ampullen 30 x 10 ml