Bacopa monnieri

€26,0/Stuk

€20,8/Stuk

Dit kruid dat groeit in vochtige weiden in India, aan de boord van rivieren en meren onder de naam van Brahmi wordt sinds eeuwen gebruikt door studenten die de Veda's moeten uit het hoofd leren. Het is slechts een 30 cm hoog en de blaadjes zijn zeer vocht absorberend, zodat zij zorgvuldig moeten gedroogd worden na het plukken.

De werkzame bestanddelen, Bacoside A en B hebben een gunstige werking op het geheugen en verhogen de concentratie capaciteit. Dit kruid wordt dan ook veel gebruikt in geval van geheugenzwakte, concentratieverlies, angst, stress, zenuwachtigheid.
Het is het kruid bij uitstek voor studenten en bij mensen die intellectueel maximaal moeten presteren. Ook bij hyperactieve kinderen maar ook bij ouderen met geheugenzwakte is Bacopa de ideale hulp.
notificatie nr : Pl/441/36

 

Verpakking:
  • 100 vegetale capsules

extract van Bacopa monnieri 400 mg

1-2  capsules, 2 x per dag buiten de maaltijd met een weinig water.

Dit is een voedingssupplement op basis van kruiden.

Buiten bereik van kinderen bewaren. De dagelijkse aanbevolen portie niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde levensstijl worden gebruikt. 

Deze voedingssupplementen op basis van planten zijn best te nemen op professionneel advies. De plantenextracten 5:1 of 10:1 zijn aangemaakt volgens de GMP normen en een analyse wordt uitgevoerd bij ieder lot. Alle ingrediënten zijn goedgekeurd door de europese wetgeving. Deze voedingssupplementen voorkomen of corrigeren een energetische stoornis. De info is uitsluitend hiervoor bedoeld. In ieder geval kunnen wij niet verantwoordelijk zijn voor een verkeerd of onaangepast gebruik.