Chien pu wan extract 7:1

€27,0/Stuk

€21,6/Stuk

voedingssupplement op basis van kruiden

Acties :

  • - Versterkt de stevigheid vooral thv de onderste ledematen
  • - Voedend voor spieren, pezen en gewrichten
  • - zorgt voor kracht en stevigheid in de gang 

Volgens de traditie :

Chien Pu Wan is een voedingssupplement op basis van kruiden dat gunstig inwerkt bij personen die klagen van gewrichts-en spierpijn vooral in de lage rug en onderste ledematen. Er is een zwaktegevoel in de onderste ledematen, moeilijke gang, stijfheid in knieën en heupen en slechte bloedsomloop.

Chien Pu Wan heeft een milde inwerking en verbetert de beweeglijkheid en de gang.

De geconcentreerde plantenextracten 10 : 1 zijn aangemaakt volgens GMP normen, van ieder lot is analyse beschikbaar. Alle kruiden zijn goedgekeurd door de europese wetgeving.

extract 10:1 betekent dat men 10 kg kruiden nodig heeft om te komen tot 1 kg geconcentreerd extract

notificatie nummer : pl/441/56

Samenstelling:

Radix Rehmanniae glutinosa, Semen Coicis, Radix Achyranthes, Cortex Eucommiae, Radix Angelica sinensis, Cortex Phellodendron, Rhizoma Atractylodes, Radix Paeoniae lactiflora, Radix Astragali, Rhizoma Dioscorea, Fructus Schisandra, Fructus Lycii, Radix Ginseng, Semen Cuscutae, Rhizoma Atractylodes macrocephala, Radix Saposhinkoviae, Rhizoma Notopterygii

Gebruiksaanwijzing:

2 tabletten, 3x per dag buiten de maaltijd met een weinig water.

Dit is een voedingssupplement.

Buiten bereik van kinderen bewaren. De dagelijkse aanbevolen portie niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde levensstijl worden gebruikt. 

Deze voedingssupplementen op basis van planten zijn best te nemen op professionneel advies. De plantenextracten 7:1 zijn aangemaakt volgens de GMP normen en een analyse wordt uitgevoerd bij ieder lot. Alle ingrediënten zijn goedgekeurd door de europese wetgeving. Deze voedingssupplementen voorkomen of corrigeren een energetische stoornis. De info is uitsluitend hiervoor bedoeld. In ieder geval kunnen wij niet verantwoordelijk zijn voor een verkeerd of onaangepast gebruik.

Verpakking:
  • 100 tabletten extract 7:1