Defense

€27,0/Stuk

€21,6/Stuk

Versterkt uw immuunsysteem op een natuurlijke wijze !

Dit jaar heeft u beslist virussen en bacteriën geen kans te geven. U wilt deze winter zorgeloos doorkomen en u niet laten verrassen door griep of verkoudheden.

Daarom is het goed uw natuurlijke weerstand d.m.v. kruiden te versterken. Deze samenstelling heeft reeds jaren bewezen een beschermend effect te hebben tegen de perverse energiën als wind, koude en vocht. Het is een niet te missen samenstelling om in volle energie en bescherming de moeilijke wintermaanden door te komen.

Samenstelling : het geconcentreerd extract van de wortel van astragalus, de wortel van Saposhnikovae, de worteltak van Atractylodes macrocephalae, de worteltak van kaneel en de wortel van pioen.

Astragalus : de polysacchariden, de actieve bestanddelen van astragalus, versterken de weerstand, zolas bewezen in verschillende wetenschappelijke studies.

Een van de polysaccharides, meer bepaald astragalan IV heeft volgens de laatste wetenschappelijke gegevens een sterk anti-oxydant effect heeft. Astragalus is neutraal, niet te warm en niet te afkoelend en kan dan ook door iedereen genomen worden zonder enig neveneffect of contra-indicatie. Astragalus of Huang Qi is het belangrijkste kruid dat de "Qi", de levensenergie stimuleert.

Saposhnikovia : verdrijft wind, koude en vocht en beschermt hierdoor ons organisme

Kaneel : verdrijft toxines en heeft een licht verwarmend effect zodat het u beschermt tegen koude

witte pioen : versterkend effect op onze beschermende energie

De geconcentreerde plantenextracten 1 : 5 zijn aangemaakt volgens GMP normen, van ieder lot is analyse beschikbaar. Alle kruiden zijn goedgekeurd door de europese wetgeving. Het notificatie nummer : pl/441/7

 

Samenstelling:

Radix Astragali membranacei, Radix Saposhnikoviae, Rhizoma Atractylodes macrocephalae, Ramulus Cinnamomi cassia, Radix Paeoniae lactiflorae

Gebruiksaanwijzing:

2-3 tabletten, 3x per dag buiten de maaltijd met een weinig water. Niet tijdens de zwangershap.

Dit is een voedingssupplement.

Buiten bereik van kinderen bewaren. De dagelijkse aanbevolen portie niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde levensstijl worden gebruikt.

Deze voedingssupplementen op basis van planten zijn best te nemen op professionneel advies. De plantenextracten 5:1 of 10:1 zijn aangemaakt volgens de GMP normen en een analyse wordt uitgevoerd bij ieder lot. Alle ingrediënten zijn goedgekeurd door de europese wetgeving. Deze voedingssupplementen voorkomen of corrigeren een energetische stoornis. De info is uitsluitend hiervoor bedoeld. In ieder geval kunnen wij niet verantwoordelijk zijn voor een verkeerd of onaangepast gebruik.

 

Verpakking:
  • 100 tabletten