Destagnation

€28,0/Stuk

€22,4/Stuk

ondersteunt de doorstroming

Traditioneel voedingssupplement op basis van kruiden

Acties :

  • - verdrijft la stagnatie van Xue
  • - Versterkt de energie circulatie

 

Volgens de traditie :

Destagnation is een voedingssupplement op basis van kruiden dat gunstig inwerkt op de circulatie van energie en Xue in de meridianen. Aangewezen bij verschillende soorten pijnen die te wijten zijn aan stagnatie van energie en Xue, zoals bij hoofdpijn, pijn t.h.v. de borst en flanken, zinderingen aan de uiteinden van de ledematen, stijfheid enz.

 

Nota : niet te nemen tijdens de zwangerschap

De geconcentreerde plantenextracten 1 : 5 zijn aangemaakt volgens GMP normen, van ieder lot is analyse beschikbaar. Alle kruiden zijn goedgekeurd door de europese wetgeving. Het notificatie nummer : pl/441/27

 

Samenstelling:

Radix Angelica sinensis, Semen Pruni persicae, Flos Carthami tinctorius, Radix Paeoniae lactiflorae, Radix Rehmanniae glutinosae, Fructus Citri Aurantii, Radix Bupleuri chinensis, Rhizoma Ligustici chuanxiong, Radix Achyranthis bidentatae

Gebruiksaanwijzing:

2-3 tabletten, 3x per dag buiten de maaltijd met een weinig water. Niet tijdens de zwangershap.

Dit is een voedingssupplement.

Buiten bereik van kinderen bewaren. De dagelijkse aanbevolen portie niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde levensstijl worden gebruikt.

Deze voedingssupplementen op basis van planten zijn best te nemen op professionneel advies. De plantenextracten 5:1 of 10:1 zijn aangemaakt volgens de GMP normen en een analyse wordt uitgevoerd bij ieder lot. Alle ingrediënten zijn goedgekeurd door de europese wetgeving. Deze voedingssupplementen voorkomen of corrigeren een energetische stoornis. De info is uitsluitend hiervoor bedoeld. In ieder geval kunnen wij niet verantwoordelijk zijn voor een verkeerd of onaangepast gebruik.

Verpakking:
  • 180 tabletten