Emblica officinalis

€26,0/Stuk

€20,8/Stuk

Beschrijving :

Emblica officinalis wordt ook nog Phyllanthus genoemd en behoort tot de familie van de Euphorbiaceae. Het is een vrucht die in de ayurveda amalaki genoemd wordt en is de belangrijkste bron van natuurlijke vitamine C in de ayurveda. Analyses bevestigen de therapeutische tussenkomst van amalaki doordat deze vrucht 20 keer meer vitamine C bevat dan sinaasappels.

Deze plant groeit in het zuiden van India en wordt gekarakteriseerd door zijn vruchten, de amalakis (of ook genoemd emblics). Ze hebben een ovale vorm met de grootte van een kleine olijf, hebben een geel-oranje kleur en een gerimpeld oppervlak.

 

Eigenschappen :

Vitamine C die men overvloedig terugvindt in Emblica is het krachtigste anti-oxidant. Ze vangt letterlijk  de vrije radicalen door haar reducernede eigenschappen. Vitamine C is onmisbaar voor de functionele integriteit van de ooglens doordat ze de oxydantiecorrosie remt. Dit feit is weinig gekend : ter hoogte van de ooglens bevindt zich de hoogste concentratie vitamine C. Vitamine C draagt bij tot de transparantie, de soepelheid en de mogelijkheid om een goede visuele accomodatie te bekomen.

Emblica officinalis is aangewezen in geval van grote vermoeidheid, zwakke weerstand en om het verouderingsproces te vertragen.

Samenstelling:

extract van Emblica 500 mg

Gebruiksaanwijzing:

1 capsule, 2 x per dag buiten de maaltijd met een weinig water.

Dit is een voedingssupplement.

Buiten bereik van kinderen bewaren. De dagelijkse aanbevolen portie niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde levensstijl worden gebruikt.

Deze voedingssupplementen op basis van planten zijn best te nemen op professionneel advies. De plantenextracten 5:1 of 10:1 zijn aangemaakt volgens de GMP normen en een analyse wordt uitgevoerd bij ieder lot. Alle ingrediënten zijn goedgekeurd door de europese wetgeving. Deze voedingssupplementen voorkomen of corrigeren een energetische stoornis. De info is uitsluitend hiervoor bedoeld. In ieder geval kunnen wij niet verantwoordelijk zijn voor een verkeerd of onaangepast gebruik.

Verpakking:
  • 100 vegetale capsules