Free - xiao yao wan

€28,0/Stuk

€22,4/Stuk

Traditioneel voedingssupplement op basis van kruiden

Acties :

  • - ontspannend
  • - harmoniserend

Volgens de traditie :

Free is een voedingssupplement op basis van kruiden dat gunstig inwerkt bij personen die klagen van stress, angst, spanningen.

Het is een traditionele samenstelling die reeds sinds eeuwen hiervoor aangewend wordt.

De geconcentreerde plantenextracten 5 : 1 zijn aangemaakt volgens GMP normen, van ieder lot is analyse beschikbaar. Alle kruiden zijn goedgekeurd door de europese wetgeving. Het notificatie nummer : pl/441/11

Verpakking:
  • 180 tabletten

Radix Angelicae sinensis, Radix Paeoniae lactiflorae, Poriae cocos,Radix Bupleuri chinensis, Rhizoma Atractylodes macrocephala, Herba Mentha, Rhizoma Zingiberis officinalis

2-3 tabletten, 3x per dag buiten de maaltijd met een weinig water.

Dit is een voedingssupplement.

Buiten bereik van kinderen bewaren. De dagelijkse aanbevolen portie niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde levensstijl worden gebruikt.

Deze voedingssupplementen op basis van planten zijn best te nemen op professionneel advies. De plantenextracten 5:1 of 10:1 zijn aangemaakt volgens de GMP normen en een analyse wordt uitgevoerd bij ieder lot. Alle ingrediënten zijn goedgekeurd door de europese wetgeving. Deze voedingssupplementen voorkomen of corrigeren een energetische stoornis. De info is uitsluitend hiervoor bedoeld. In ieder geval kunnen wij niet verantwoordelijk zijn voor een verkeerd of onaangepast gebruik.