Ganoderma lucidum

€29,0/Stuk

Ganoderma lucidum, Reishi of Ling Zhi is een paddestoel, waarvan de actieve ingrediënten, de polysacchariden een adaptogeen effect hebben en de weerstand verhogen. Ganoderma lucidum wordt in China traditioneel beschouwd als de "Keizerlijke" paddestoel met een belangrijke preventieve werking en duidelijk bewezen eigenschappen : anti-oxydans & versterkt de weerstand & verhoogt de vitaliteit.

  • - Versterkt het immuunsysteem
  • - Neemt stress weg
  • - Werkt gunstig in op het cholesterolgehalte
  • - Regelt het bioritme m.a.w. regelt uw nachtrust
  • - Zuiverende werking

Al eeuwen wordt deze paddestoel in China gebruikt en wordt daar aanzien als een "levenselixir".  De actieve bestanddelen zijn polysaccharides die juist de beschermende en anti-oxydante eigenschappen hebben.

.

Samenstelling:

extract van ganoderma lucidum

Gebruiksaanwijzing:

1 ampul 's morgens. Schudden voor gebruik, met de scherpe kant van het rietje het midden van het deksel doorboren en uitdrinken.

Dit is een voedingssupplement.

Buiten bereik van kinderen bewaren. De dagelijkse aanbevolen portie niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde levensstijl worden gebruikt.

Deze voedingssupplementen op basis van planten zijn best te nemen op professionneel advies. De plantenextracten 5:1 of 10:1 zijn aangemaakt volgens de GMP normen en een analyse wordt uitgevoerd bij ieder lot. Alle ingrediënten zijn goedgekeurd door de europese wetgeving. Deze voedingssupplementen voorkomen of corrigeren een energetische stoornis. De info is uitsluitend hiervoor bedoeld. In ieder geval kunnen wij niet verantwoordelijk zijn voor een verkeerd of onaangepast gebruik.

 

Verpakking:
  • ampullen 30 x 10 ml