General tonic

€18,0/Stuk

€14,4/Stuk

Traditioneel voedingssupplement op basis van kruiden

Acties :

  • - Traditionele samenstelling die Qi en Xue versterkt
  • - Versterkt de globale energie

 

Volgens de traditie :

General Tonic is een voedingssupplement op basis van kruiden dat gunstig inwerkt op vermoeidheid, zwakte, spontaan zweten, draaiingen, verminderde eetlust. Het is een ideaal middel om te nemen na een infectie, zwangerschap of ziekte om de verloren energie terug op peil te brengen. Ook ideaal voor sporters, of tijdens periodes van veel werk of belasting.

 

Nota : niet te nemen tijdens de zwangerschap

De geconcentreerde plantenextracten 1 : 5 zijn aangemaakt volgens GMP normen, van ieder lot is analyse beschikbaar. Alle kruiden zijn goedgekeurd door de europese wetgeving. Het notificatie nummer : pl/441/19

 

Samenstelling:

Radix Astragali membranaceus, Radix Angelicae sinensis, Rhizoma Atractylodes macrocephala, Cortex Cinnamomi cassiae, Radix Rehmanniae glutinosae, Poriae cocos, Radix Paeoniae lactiflorae, Rhizoma Ligustici Chuanxiong, Radix Panax Ginseng, Rhizoma Zingiberis officinalis

Gebruiksaanwijzing:

2 capsules, 3x per dag buiten de maaltijd met een weinig water.

Dit is een voedingssupplement.

Buiten bereik van kinderen bewaren. De dagelijkse aanbevolen portie niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde levensstijl worden gebruikt.

Deze voedingssupplementen op basis van planten zijn best te nemen op professionneel advies. De plantenextracten 5:1 of 10:1 zijn aangemaakt volgens de GMP normen en een analyse wordt uitgevoerd bij ieder lot. Alle ingrediënten zijn goedgekeurd door de europese wetgeving. Deze voedingssupplementen voorkomen of corrigeren een energetische stoornis. De info is uitsluitend hiervoor bedoeld. In ieder geval kunnen wij niet verantwoordelijk zijn voor een verkeerd of onaangepast gebruik.

 

Verpakking:
  • 60 vegetale capsules