Good sleep

€28,0/Stuk

€22,4/Stuk

geeft een goede en een gezonde nachtrust

Traditioneel voedingssupplement op basis van kruiden

Acties :

  • - Versterkt de yin energie
  • - Kalmeert de "Shen"
  • - Rustbrengend

 

Volgens de traditie :

Good Sleep is een voedingssupplement op basis van kruiden dat gunstig inwerkt bij personen die moeilijk inslapen. Het verbetert de kwaliteit van de slaap dank zij de kalmerende werking van Semen Zizyphi spinosae, terwijl Rhizoma Anemarrhena en Bulbus Lilii de yin energie versterken.

De geconcentreerde plantenextracten 1 : 5 zijn aangemaakt volgens GMP normen, van ieder lot is analyse beschikbaar. Alle kruiden zijn goedgekeurd door de europese wetgeving. Het notificatie nummer : pl/441/48

Samenstelling:

Semen Zizyphi spinosae, Rhizoma Anemarrhena asphodeloides , Bulbus Lilii, Radix Paeoniae lactiflorae

Gebruiksaanwijzing:

3 tabletten na het avondmaal en 3 tabletten een half uur voor het slapengaan.

Dit is een voedingssupplement.

Buiten bereik van kinderen bewaren. De dagelijkse aanbevolen portie niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde levensstijl worden gebruikt.

Deze voedingssupplementen op basis van planten zijn best te nemen op professionneel advies. De plantenextracten 5:1 of 10:1 zijn aangemaakt volgens de GMP normen en een analyse wordt uitgevoerd bij ieder lot. Alle ingrediënten zijn goedgekeurd door de europese wetgeving. Deze voedingssupplementen voorkomen of corrigeren een energetische stoornis. De info is uitsluitend hiervoor bedoeld. In ieder geval kunnen wij niet verantwoordelijk zijn voor een verkeerd of onaangepast gebruik.

 

Verpakking:
  • 180 tabletten