Gymnema sylvestris

€26,0/Stuk

€20,8/Stuk

Beschrijving :

Gymnema sylvestris is een kleine heester afkomstig uit India waar ze groeit in het wild. Hoewel ze er strikt genomen niets mee te zien heeft lijkt Gymnema sylvestris op de wijnstok. Het zijn de blaadjes die geoogst worden en die rijk zijn aan verschillende actieve bestanddelen Gymnemazuur (25 % van de totale massa), quercitol, stigmateol, lupeol.

De geconcentreerde plantenextracten 1 : 5 zijn aangemaakt volgens GMP normen, van ieder lot is analyse beschikbaar. Alle kruiden zijn goedgekeurd door de europese wetgeving. Het notificatie nummer : pl/441/35

 

Eigenschappen :

Deze plant met hypoglycemische werking wordt "sugar blocker" genoemd in de Verenigde Staten, waar obesitas en diabetes een sociale plaag geworden zijn. In verband met Gymnema sylvestris spreekt een Amerikaanse arts zelfs over "Terminator" van suiker. Gymnema sylvestris vernietigt de suiker niet maar verhindert de assimilatie door het organisme wat op hetzelfde neerkomt voor de stofwisseling. Deze niet assimilatie is te danken aan de blokkering van glucidereceptoren ter hoogte van de darmwand.

"The American Diabete Association" en "The National Institute of Health", twee Amerikaanse verenigingen voor diabetes, raden gymnema sylvestris aan als voedingssupplement bij diabetes van het type II, niet insuline-afhankelijk.

Gymnema sylvestris neemt tevens de drang naar zoet af.

Samenstelling:

extract van gymnema sylvestris 250 mg

Gebruiksaanwijzing:

1 capsule, 2 x per dag buiten de maaltijd met een weinig water.

Dit is een voedingssupplement.

Buiten bereik van kinderen bewaren. De dagelijkse aanbevolen portie niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde levensstijl worden gebruikt.

Deze voedingssupplementen op basis van planten zijn best te nemen op professionneel advies. De plantenextracten 5:1 of 10:1 zijn aangemaakt volgens de GMP normen en een analyse wordt uitgevoerd bij ieder lot. Alle ingrediënten zijn goedgekeurd door de europese wetgeving. Deze voedingssupplementen voorkomen of corrigeren een energetische stoornis. De info is uitsluitend hiervoor bedoeld. In ieder geval kunnen wij niet verantwoordelijk zijn voor een verkeerd of onaangepast gebruik.

Verpakking:
  • 100 vegetale capsules