Radix pueraria - ge gen

€25,0/Stuk

€20,0/Stuk

Pueraria of Kudzu is een klimplant die voorkomt in het zuidoosten van China en Japan. Het is een klimmende houtige overblijvende klimplant die behoort tot de famile van de fabacea zoals de bonen. De kudzu is een zeer snel groeiende plant, die 20 meter per seizoen kan groeien met een groeisnelheid van 30 cm per dag. Deze krachtige klimplant kan langer dan 30 meter worden.

De wortel van Pueraria bevat de actieve bestanddelen :

Isoflavonen : daïdzeine, daïdzine en puerarine

Kudzusapogenol, soyasapogenol, sophoradial

Coumarines, betasitosterol, organische zuren

Saponines, calcium, fosfor, potassium en silicium

 

De voornaamste eigenschap van de wortel van Pueraria is zijn uitmuntende ontspannende en harmoniserende actie in geval van alcohol en tabakverslaving.

Pueraria is aangewezen in geval van desintoxicatie kuren daar het een verzachtende en ontspannende werking heeft igv ontwenningsverschijnselen.

Pueraria is aangewezen bij stress, bij ontwenningskuren en zuiveringskuren. Het heeft ook een ontspannende werking op de spieren vooral thv de nek.

Kudzu is een kruid dat de traditionele Chinese geneeskunde al duizenden jaren voorschrijft tegen alcoholverslaving. Twee recente studies tonen inderdaad aan dat kudzu alcoholconsumptie vermindert bij 'zware drinkers'. Na vier weken dronken 'zware drinkers' 34% tot 57% minder glazen per week.

De actieve componenten hiervoor verantwoordelijk zijn de isoflavonen in kudzu. Recent werd aangetoond dat het isoflavon 'puerarine' uit kudzu voor een verminderd drinkgedrag zorgt. Kudzu bevat ook daïdzine, een isoflavon

Samenstelling:

par capsule van 500 mg : geconcentreerd extract van Radix Pueraria

Gebruiksaanwijzing:

2 capsules, 2-3 x per dag buiten de maaltijd met een weinig water.

Dit is een voedingssupplement.

Buiten bereik van kinderen bewaren. De dagelijkse aanbevolen portie niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde levensstijl worden gebruikt.

notificatie nr : Pl/441/40

Deze voedingssupplementen op basis van planten zijn best te nemen op professionneel advies. De plantenextracten 5:1 of 10:1 zijn aangemaakt volgens de GMP normen en een analyse wordt uitgevoerd bij ieder lot. Alle ingrediënten zijn goedgekeurd door de europese wetgeving. Deze voedingssupplementen voorkomen of corrigeren een energetische stoornis. De info is uitsluitend hiervoor bedoeld. In ieder geval kunnen wij niet verantwoordelijk zijn voor een verkeerd of onaangepast gebruik.

 

Verpakking:
  • 60 capsules super concentrated 7:1