Radix pueraria - ge gen

€25,0/Stuk

€20,0/Stuk

De voornaamste eigenschap van de wortel van Pueraria is zijn uitmuntende ontspannende en harmoniserende actie in geval van alcohol en tabakverslaving.

Pueraria is aangewezen in geval van desintoxicatie kuren daar het een verzachtende en ontspannende werking heeft igv ontwenningsverschijnselen.
Pueraria is aangewezen bij stress, bij ontwenningskuren en zuiveringskuren. Het heeft ook een ontspannende werking op de spieren vooral thv de nek.
Kudzu is een kruid dat de traditionele Chinese geneeskunde al duizenden jaren voorschrijft tegen alcoholverslaving. Recent werd aangetoond dat het isoflavon 'puerarine' uit kudzu voor een verminderd drinkgedrag zorgt. 

 

Verpakking:
  • 60 capsules super concentrated 7:1

par capsule van 500 mg : geconcentreerd extract van Radix Pueraria

2 capsules, 2-3 x per dag buiten de maaltijd met een weinig water.

Dit is een voedingssupplement.

Buiten bereik van kinderen bewaren. De dagelijkse aanbevolen portie niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde levensstijl worden gebruikt.

notificatie nr : Pl/441/40

Deze voedingssupplementen op basis van planten zijn best te nemen op professionneel advies. De plantenextracten 5:1 of 10:1 zijn aangemaakt volgens de GMP normen en een analyse wordt uitgevoerd bij ieder lot. Alle ingrediënten zijn goedgekeurd door de europese wetgeving. Deze voedingssupplementen voorkomen of corrigeren een energetische stoornis. De info is uitsluitend hiervoor bedoeld. In ieder geval kunnen wij niet verantwoordelijk zijn voor een verkeerd of onaangepast gebruik.