Rhodiola rosea

€25,0/Stuk

Weerstand en uithouding dank zij Rhodiola

Tegen fysische en mentale vermoeidheid, de "gouden" wortel. De plant uit het Hoge Noorden die het menselijk organisme stimuleert om alle moeilijke omstandigheden ven het leven door te komen.
Rhodiola komt voor in Tibet en Siberie op grote hoogte en in barre klimaatomstandigheden, op een zure en granieten bodem. Dit maakt juist de wortel zo rijk aan essentiële voedingsstoffen. Het voornaamste actieve bestanddeel is rosavine.
Rhodiola heeft een merkwaardige en langdurige werking tegen vermoeidheid. Rhodiola kan zowel fysisch als mentaal een gunstige werking hebben bij stresssituaties, sportprestaties, examens en andere crisissituaties.
Rhodiola versterkt de weerstand, harmoniseert de seksuele activiteit, verbetert de intellectuele prestaties, de concentratie, de visuele en auditieve perceptie, het geheugen en de gemoedsgesteldheid van de moderne mens.

notificatie nr : pl/441/62

 

Verpakking:
  • 100 tabletten

extract 5:1 rhodiola rosea 100 %, geen additieven, geen bewaarmiddelen

2-3 tabletten, 2 maal per dag buiten de maaltijd met een weinig water

Dit is een voedingssupplement. Notificatie nr : pl/623/8

Buiten bereik van kinderen bewaren. De dagelijkse aanbevolen portie niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde levensstijl worden gebruikt.

Deze voedingssupplementen op basis van planten zijn best te nemen op professionneel advies. De plantenextracten 5:1 of 10:1 zijn aangemaakt volgens de GMP normen en een analyse wordt uitgevoerd bij ieder lot. Alle ingrediënten zijn goedgekeurd door de europese wetgeving. Deze voedingssupplementen voorkomen of corrigeren een energetische stoornis. De info is uitsluitend hiervoor bedoeld. In ieder geval kunnen wij niet verantwoordelijk zijn voor een verkeerd of onaangepast gebruik.