Rhodiola rosea

€34,0/Stuk

Weerstand en uithouding dank zij Rhodiola. 

Tegen fysische & mentale vermoeidheid, de "gouden" wortel. De plant uit het Hoge Noorden die het menselijk organisme stimuleert om alle moeilijke omstandigheden ven het leven door te komen.

De "Gold" wortel : zo wordt Rhodiola beschreven in het Amerikaanse magazine Newsweek van 3/2/2003. Sindsdien is Rhodiola de "star" onder de voedingssupplementen in de USA.

Rhodiola komt voor in Tibet en Siberie op grote hoogte en in barre klimaatomstandigheden, op een zure en granieten bodem. Dit maakt juist de wortel zo rijk aan essentiële voedingsstoffen. Het voornaamste actieve bestanddeel is rosavine.

Rhodiola heeft een merkwaardige en langdurige werking tegenj vermoeidheid. Rhodiola kan zowel fysisch als mentaal een gunstige werking hebben bij stresssituaties, sportprestaties, examens en andere crisissituaties die ons modern leven kan veroorzaken.

Rhodiola versterkt de weerstand, harmoniseert de sexuele activiteit, verbetert de intellectuele prestaties, de concentratie, de visuele en auditieve perceptie, het geheugen en de gemoedsgesteldheid van de moderne mens.

 

Samenstelling:

per ampul van 10 ml : geconcentreerd extract van Rhodiola 4000 mg

Gebruiksaanwijzing:

1 ampul  's morgens. Schudden voor gebruik, met de scherpe kant van het rietje het midden van het deksel doorboren en uitdrinken.

Dit is een voedingssupplement. Notificatie nr : pl/623/8

Buiten bereik van kinderen bewaren. De dagelijkse aanbevolen portie niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde levensstijl worden gebruikt.

Deze voedingssupplementen op basis van planten zijn best te nemen op professionneel advies. De plantenextracten 5:1 of 10:1 zijn aangemaakt volgens de GMP normen en een analyse wordt uitgevoerd bij ieder lot. Alle ingrediënten zijn goedgekeurd door de europese wetgeving. Deze voedingssupplementen voorkomen of corrigeren een energetische stoornis. De info is uitsluitend hiervoor bedoeld. In ieder geval kunnen wij niet verantwoordelijk zijn voor een verkeerd of onaangepast gebruik.

 

 

Verpakking:
  • ampullen 30 x 10 ml