Seasonal nose - bi guo min fang

€17,0/Stuk

€13,6/Stuk

Traditioneel voedingssupplement op basis van kruiden

Acties :

  • - Versterkt de weerstand
  • - Klaart wind-damp die verstopping van de neus veroorzaakt
  • - Verzacht allergische reacties

 

Volgens de traditie :

BGMF is een voedingssupplement op basis van kruiden dat gunstig inwerkt bij personen die klagen van neusverstopping, ook van allergische aard. Astragalus verhoogt de weerstand terwijl Flos Lonicera een zuiverend effect heeft.

 

De geconcentreerde plantenextracten 5 : 1 zijn aangemaakt volgens GMP normen, van ieder lot is analyse beschikbaar. Alle kruiden zijn goedgekeurd door de europese wetgeving.

Het notificatie nummer : pl/623/11

Samenstelling:

Radix Angelicae dahuricae, Flos Magnolia quiquepetae, Flos Lonicera japonicae, Herba Agastache, Bulbus Allii fistulosae, Radix Astragali membranacei

Gebruiksaanwijzing:

2 capsules, 3x per dag buiten de maaltijd met een weinig water.

Dit is een voedingssupplement.

Buiten bereik van kinderen bewaren. De dagelijkse aanbevolen portie niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde levensstijl worden gebruikt.

Deze voedingssupplementen op basis van planten zijn best te nemen op professionneel advies. De plantenextracten 5:1 of 10:1 zijn aangemaakt volgens de GMP normen en een analyse wordt uitgevoerd bij ieder lot. Alle ingrediënten zijn goedgekeurd door de europese wetgeving. Deze voedingssupplementen voorkomen of corrigeren een energetische stoornis. De info is uitsluitend hiervoor bedoeld. In ieder geval kunnen wij niet verantwoordelijk zijn voor een verkeerd of onaangepast gebruik.

 

Verpakking:
  • 60 vegetale capsules