Six herbs - liu wei di huang wan

€28,0/Stuk

versterkt de levenskracht, tonifieert de "yin" energie

Traditioneel voedingssupplement op basis van kruiden

Acties :

  • - Versterkt de yin energie
  • - Tonicum bij algemene zwakte

 

Volgens de traditie :

Six Herbs is een voedingssupplement op basis van kruiden dat gunstig inwerkt bij yin energie zwakte met als symptomen : lage rugpijn, nachtelijk zweten, oorsuizingen, zweten t.h.v. de handpalmen. vermoeidheid, lusteloosheid, algemene zwakte, duizeligheid.

De geconcentreerde plantenextracten 1 : 5 zijn aangemaakt volgens GMP normen, van ieder lot is analyse beschikbaar. Alle kruiden zijn goedgekeurd door de europese wetgeving. Het notificatie nummer : pl/441/16

Samenstelling:

Radix Rehmanniae praeparata, Fructus Corni, Rhizoma Dioscoreae, Poria, Cortex Moutan radicis, Rhizoma Alismatis

Gebruiksaanwijzing:

2 tabletten, 3x per dag buiten de maaltijd met een weinig water.

Dit is een voedingssupplement.

Buiten bereik van kinderen bewaren. De dagelijkse aanbevolen portie niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde levensstijl worden gebruikt.

Deze voedingssupplementen op basis van planten zijn best te nemen op professionneel advies. De plantenextracten 5:1 of 10:1 zijn aangemaakt volgens de GMP normen en een analyse wordt uitgevoerd bij ieder lot. Alle ingrediënten zijn goedgekeurd door de europese wetgeving. Deze voedingssupplementen voorkomen of corrigeren een energetische stoornis. De info is uitsluitend hiervoor bedoeld. In ieder geval kunnen wij niet verantwoordelijk zijn voor een verkeerd of onaangepast gebruik.

Verpakking:
  • 180 tabletten