Source - gui pi tang

€25,0/Stuk

€20,0/Stuk

Traditioneel voedingssupplement op basis van kruiden

Acties :

  • - Versterkt de energie en Xue
  • - Tonicum bij algemene zwakte
  • - Voedt de "Shen"

 

Volgens de traditie :

Source is een voedingssupplement op basis van kruiden dat gunstig inwerkt bij personen die klagen van angsten, zorgen, droefheid en gepaard met vermoeidheid en slapeloosheid. Ook veelvuldig wakker komen of te vroeg ontwaken.

 

De geconcentreerde plantenextracten 5 : 1 zijn aangemaakt volgens GMP normen, van ieder lot is analyse beschikbaar. Alle kruiden zijn goedgekeurd door de europese wetgeving. Het notificatie nummer : pl/441/22

Samenstelling:

Rhizoma Atractylodes macrocephala, Poriae cocos rubrae, Radix Astragali membranacei, Fructus Dimocarpi longanae, Semen Zizyphi jujubae, Radix Panax Ginseng, Fructus Zizyphi jujubae, Radix Angelicae sinensis, Radix Polygalae tenuifoliae, Rhizoma Zingiberis officinalis

Gebruiksaanwijzing:

2-3 tabletten, 3x per dag buiten de maaltijd met een weinig water.

Dit is een voedingssupplement.

Buiten bereik van kinderen bewaren. De dagelijkse aanbevolen portie niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde levensstijl worden gebruikt.

Deze voedingssupplementen op basis van planten zijn best te nemen op professionneel advies. De plantenextracten 5:1 of 10:1 zijn aangemaakt volgens de GMP normen en een analyse wordt uitgevoerd bij ieder lot. Alle ingrediënten zijn goedgekeurd door de europese wetgeving. Deze voedingssupplementen voorkomen of corrigeren een energetische stoornis. De info is uitsluitend hiervoor bedoeld. In ieder geval kunnen wij niet verantwoordelijk zijn voor een verkeerd of onaangepast gebruik.

Verpakking:
  • 100 tabletten