Strong - bu zhong yi qi wan

€28,0/Stuk

€22,4/Stuk

Traditioneel voedingssupplement op basis van kruiden

Acties :

  • - Versterkt de energie
  • - Trekt de "descended" qi op
  • - Tonicum bij algemene zwakte

 

Volgens de traditie :

Strong is een voedingssupplement op basis van kruiden dat gunstig inwerkt bij personen die klagen van vermoeidheid, lusteloosheid, algemene zwakte, zwakke spijsvertering, kortademigheid, duizeligheid. Alle facetten van energiezwakte worden ondersteund door de versterkende werking van Astragalus, angelica sinensis en ginseng, terwijl Atractylodes, pericarpium citri reticulata de spijsvertering helpen en Bupleurum de energie stagnatie opheft.

De geconcentreerde plantenextracten 5:1 zijn aangemaakt volgens GMP normen, van ieder lot is analyse beschikbaar. Alle kruiden zijn goedgekeurd door de europese wetgeving. Het notificatie nummer : pl/441/48

geeft meer energie

Samenstelling:

Radix Astragali membranacei, Radix Angelicae sinensis, Radix Ginseng, Rhizoma Atractylodes macrocephala, Pericarpium Citri reticulatae, Rhizoma Cimicifugae foetidae, Radix Bupleuri chinensis

Gebruiksaanwijzing:

3 tabletten, 2-3x per dag buiten de maaltijd met een weinig water.

Dit is een voedingssupplement.

Buiten bereik van kinderen bewaren. De dagelijkse aanbevolen portie niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde levensstijl worden gebruikt.

Deze voedingssupplementen op basis van planten zijn best te nemen op professionneel advies. De plantenextracten 5:1 of 10:1 zijn aangemaakt volgens de GMP normen en een analyse wordt uitgevoerd bij ieder lot. Alle ingrediënten zijn goedgekeurd door de europese wetgeving. Deze voedingssupplementen voorkomen of corrigeren een energetische stoornis. De info is uitsluitend hiervoor bedoeld. In ieder geval kunnen wij niet verantwoordelijk zijn voor een verkeerd of onaangepast gebruik.

Verpakking:
  • 180 tabletten