Tribulus terrestris - eliminerend

€26,0/Stuk

In de ayurveda is Tribulus terrestris de plant die het organisme reinigt. Het kan ons organisme zuiveren en is dan ook aangewezen om tweemaal per jaar een kuur te volgen van 1 maand.

Tribulus terrestris draagt ook bij tot het zuur-base evenwicht voor een algemeen welzijn. Tribulus terrestris heeft ook de reputatie in India dat het een afrodisiacum is, gebruikt zowel door mannen als vrouwen.

notificatie nr : pl/441/34

 

 

Verpakking:
  • 100 vegetale capsules

geconcentreerd extract van Tribulus terrestris

1à 2  capsules, 2 x per dag buiten de maaltijd met een weinig water.

Dit is een voedingssupplement.

Buiten bereik van kinderen bewaren. De dagelijkse aanbevolen portie niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde levensstijl worden gebruikt. 

Deze voedingssupplementen op basis van planten zijn best te nemen op professionneel advies. De plantenextracten 5:1 of 10:1 zijn aangemaakt volgens de GMP normen en een analyse wordt uitgevoerd bij ieder lot. Alle ingrediënten zijn goedgekeurd door de europese wetgeving. Deze voedingssupplementen voorkomen of corrigeren een energetische stoornis. De info is uitsluitend hiervoor bedoeld. In ieder geval kunnen wij niet verantwoordelijk zijn voor een verkeerd of onaangepast gebruik.