Triphala - transit

€26,0/Stuk

helpt de spijsvertering en darmtransit

In India is triphala in elk huishouden aanwezig als een ayurvedisch voedingssupplement voor inwendige zuivering. Het is een mix van drie vruchten : Terminalia chebula, Emblica officinalis en Terminalia belerica.

Het effect is dat zowel de opname als de eliminatie gestimuleerd wordt.

notificatie nummer: pl/441/61

 

Verpakking:
  • 100 vegetale capsules

Emblica officinalis 170 mg,Terminalia chebula 170 mg, Terminalia bellerica 170 mg

exc : microcrystaline cellulose 50 mg, magnesiums stearate 38 mg, collidal silicon dioxide 2 mg

1-2 capsules, 2 maal per dag buiten de maaltijd met een weinig water.

Dit is een voedingssupplement op basis van kruiden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde levensstijl worden gebruikt. De dagelijkse aanbevolen portie niet overschrijden. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Deze voedingssupplementen op basis van kruiden zijn best te nemen op professioneel advies. De plantenextracten 5:1 of 10:1 zijn aangemaakt volgens de GMP normen en een analyse wordt uitgevoerd bij ieder lot. Alle ingrediënten zijn goedgekeurd door de Europese wetgeving. Deze voedingssupplementen voorkomen of corrigeren een energetische stoornis. De info is uitsluitend hiervoor bedoeld. In ieder geval kunnen wij niet verantwoordelijk zijn voor een verkeerd of onaangepast gebruik.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte