Over China Nature

China Nature is geëvolueerd uit de praktijk van Verbanck Hervé, osteopaat - acupuncturist - herborist.

Hervé volgde Osteopathie aan het International Council of Osteopaths in Genève en Acupunctuur aan het Centre d'Acupuncture et d'Auriculopuncture in Parijs. Zodoende komt hij in contact met de Chinese fytotherapie en dr. Zhenguang die een enorme ervaring en kennis heeft om de Traditionele Chinese fytotherapie aan te passen aan de moderne levenswijze. 

China Nature heeft als doel moderne, verantwoorde en veilige kruidenformules aan te bieden die beantwoorden aan de huidige Europese normen. 

 

 

onze visie

Onze authenticiteit is gebaseerd op onze ervaring van 30 jaren praktijk, jarenlange samenwerking met befaamde Chinese TCM dokters en instituten om uiteindelijk onze eigenheid te bekomen rekening houdend met de moderne ziektebeelden en wettelijke situatie in Europa.

De moderne Chinese fytotherapie is evident gegroeid op basis van de traditionele Chinese fytotherapie maar geëvolueerd door de huidige moderne pathologische condities

Moderne research brengt nieuwe planten en actieve ingrediënten aan, die we dan ook aanwenden in onze formules. Onze formules behandelen geen ziektes maar de onderliggende condities. 

Al onze formules zijn gebaseerd op traditie, jarenlange ervaring in onze praktijk, samenwerking met befaamde Chinese artsen en instituten en modern wetenschappelijke research

Mineralen, dierlijke ingrediënten en beschermde planten  zijn totaal afwezig in onze formules

Preventie is voor ons essentieel en we proberen je te helpen om je gezondheid te optimaliseren.