onze visie

china nature

China Nature is geëvolueerd uit de praktijk van Verbanck Hervé, osteopaat - acupuncturist - herborist.

Hij volgde Osteopathie aan het International Council of Osteopaths in Genève en Acupunctuur aan het Centre d'Acupuncture et d'Auriculopuncture in Parijs.

Zodoende komt hij in contact met de Chinese fytotherapie en dr. Zhenguang die een enorme ervaring en kennis heeft om de Traditionele Chinese fytotherapie aan te passen aan de moderne levenswijze. 

Later ontmoette hij Prof. Schikora en werd zijn medewerker op gebied van Photomedicine.

Hij was mede organisator en medewerker van diverse seminaries:

Moderne Chinese fytotherapie - dr. Zhenguang
Photomedicine Laser en Led toepassingen - Prof. Schikora (universiteit van Paderborn, Duitsland) en Verbanck Hervé
Tung Laser & Naaldacupunctuur - Verbanck Hervé
Ondertussen werkt China Nature tesamen met één van de meest vooraanstaande GMP producenten in China en  met Phoenix in de U.K. en C.M.C in Nederland, twee van de grootste verdelers, die elk een opleidingcentrum hebben

Onze missie : een platform vormen om de waarde de moderne Chinese fytotherapie te bewijzen en te integreren in de moderne westerse gezondheidszorg onder het motto : "East meet west and New makes old better"

in de toekomst zullen wij via webinars info en vorming geven in samenwerking met Shenzhou University in Amsterdam en Phoenix Academy of T.C.M. in Londen
wij zijn ervan overtuigd dat deze natuurlijke therapievorm in de toekomst een belangrijke bijdrage kan leveren tot het algemeen welzijn van de moderne westerse mens
 

China Nature heeft een eigen reeks volledig geregistreerde voedselsupplementen onder ons merk – China Nature. Met succes hebben we 171 formules geregistreerd als voedselsupplementen waaronder 51 klassieke formules en 120 traditionele formules gebaseerd op de kennis en ervaring van Dr. Guo. Al onze producten zijn genotificeerd door de Belgische Federale Overheidsdienst (FOD) in strikte overeenstemming met de Europese standaarden.

Als een verdeler van Chinese voedingssupplementen, maken we gebruik van 100 % authentieke, zwavelvrije kruiden die worden gecultiveerd volgens het eeuwenoude DaoDi principe. Ze worden geproduceerd in een gecertificeerde GMP fabriek volgens de internationale wettelijke normen voor het kweken en produceren van voedingssupplementen. Elk product is getest en goedgekeurd door SGS laboratoria en elk batch is voorzien van een Certificaat van Analyse.

Onze voedselsupplementen representeren met een 5:1 concentratie de meest potente vorm op de markt

Wij hopen samen met jullie te bouwen aan een nieuw modern concept voor het welzijn van ieder